Koulutus ja konsultointi

divider_white

Tiimillämme on pitkä kokemus oppilashallinto-ohjelmistojen (Primus, Kurre, Wilma) kouluttamisesta ja konsultoinnista. Osaamisemme kattaa suomalaisen koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin. Toimimme koulutustilanteessa asiakkaan aineistolla, jotta tehdystä työstä saadaan paras hyöty.

Koulutuksiamme

  • Primus – toiminnot ja Koski-integraatio
  • Kurre lukujärjestykset
  • Wilman lomakkeet ja toiminnot
tilauskoulutus-schoolday

Konsultoinnit

divider_white

Konsultointimme ovat kustannustehokas tapa kouluttaa henkilöstöä ja kehittää opiskelijahallintoa. Ne sopivat tilanteisiin, joissa on selkeä aihe tai kehitystarve, kuten lukujärjestykset tai todistuksien laatiminen. Järjestämme koulutukset yleensä klo 9-16 asiakkaan tiloissa ja laitteistolla. Kysy myös etäkoulutusmahdollisuutta!

konsultointi

Etäkonsultointi

divider_white

Yksinkertaisemmissa asioissa konsultoimme puhelimitse tai etätyöpöydän avulla. Laajemmissa kokonaisuuksissa, kuten ohjelmiston tiettyjen ominaisuuksien käyttöönotossa tai prosessien uudistamisessa, on järkevintä pitää suunnittelupalaveri, jossa sovitaan tavoitteista ja konsultoinnin määrästä.

Tilaa konsultointi

Kysy lisää tai tilaa meiltä tarpeisiisi sopiva konsultointi.

Asiantuntijamme

divider

Millaista osaamista kaipaat? Tutustu asiantuntijoihimme.

Eero Lehti

Eerolla on seitsemän vuoden kokemus oppilashallinto-ohjelmien konsultoinnista eri kouluasteilla. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu muun muassa ammatillinen koulutus, vapaa sivistystyö ja taiteen perusopetus.

  • eero.lehti (at) schoolday.fi
  • +358 44 344 4717

Ville Ahonen

Villellä on takanaan 1000 konsultointipäivää kuuden vuoden ajalta. Villen vahvuuksiin kuuluu mm. lukujärjestyskoulutukset peruskoulu- ja lukioympäristössä.

  • ville.ahonen (at) schoolday.fi
  • +358 44 760 6982

Hinnasto

divider

Koulutustemme hinta (alv 0%) riippuu henkilömäärästä.

Henkilömäärä Hinta
1-3 860 €
4 960 €
5 1060 €
6 1135 €
7 1210 €
8 1285 €
9 1360 €
10 1410 €
10+ +50 € / osallistuja
[[[],[],"and"]]
1 Step 1

Tilaa uutiskirjeemme!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseenLähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Kirjoita hakusi ja paina Enter.